Az Unknown Worlds Entertainment pénzgyűjtő kampányt indított annak érdekében, hogy összegyűjtse a megrendezésre kerülő Natural Selection 2 világbajnokság költségeit. A végső megmérettetés helyszínét a németországi Köln városa adná, az élő közvetítést pedig a Twitch.TV oldaná meg. A kampányból még 30 nap van hátra, egyelőre 3255 dolláron áll a mutató.

A versenyre bármelyik csapat bekerülhet a világ bármely pontjáról. A selejtezők 2013 végéig tartanának, míg végül 4 csapat maradna, akik Kölnbe mehetnek a 2014 márciusában megrendezésre kerülő döntőkre. Az összecsapások élőben, kamerák előtt zajlanának egy stúdióban, ahonnan a Twitch.TV közvetítene a legjobb Natural Selection 2 kommentátorokkal együttműködve.

A fejlesztők kifejetették, hogy azért van szükségük 30 ezer dollárra, mert ők fizetik a Kölnbe érkező 24 játékos utaztatását is. A fennmaradó összegeket nem teszik zsebre, hanem azzal növelik az összdíjazást.

A Natural Selection 2 egyébként egy izgalmas több játékos FPS/RTS hibrid, amelyben két oldal, a Marine-ok és a Kharaa nevezetű idegen lények csapnak össze. Mindkét oldalon van lehetőség Commander módban játszani, ekkor a csatateret felülről láthatjuk, és segíteni tudjuk a lent küzdő katonáinkat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!