• A Battalion 1944 egy többjátékos módra kihegyezett második világháborús lövölde
  • A Kickstarter-kampány két nap alatt sikeres lett
  • Ha sikerül összegyűjteniük 500 ezer fontot, megkapjuk a Behind Enemy Lines offline játékmódot
  • 1 millió 200 ezernél pedig egyszemélyes kampányt is készítenek

A Bulkhead Interactive februárban indította el Kickstarter kampányát, amely keretében szeretnének összegyűjteni 100 ezer fontot, hogy elkészíthessék a Battalion 1944-et, egy második világháborús, online lövöldét, ami a klasszikus Medal of Honor és Call of Duty nyomdokaiban jár, de valamivel realisztikusabb megközelítéssel próbálják megalkotni. A szükséges összeget elég gyorsan, két nap alatt összeszedték, szóval a játék biztos elkészül, és hogy mi minden kerül bele, az az adakozók bőkezűségétől függ.

Még hat nap van hátra, a gyűjtés jelenleg 264 ezer fontnál jár. Hogy kicsit bíztassák a népet, a Bulkhead kihirdette a mérföldköveket, azaz azokat az extra tartalmakat, amiket bizonyos összeg elérése után kaphatunk meg. Jelenleg az első két célt érték el a támogatók, a játéknak már biztos lesz teljes munkaidőben dolgozó közösségi menedzsere és fejlettebb részecskeeffektje.

Ezután jöhet 275 ezernél az Elitalakulat című sorozatban is látott Currahee Mountain Bootcamp térképe, amit a D-nap pályája követ, ha sikerül összekalapozni 300 ezer fontot. 325 ezernél a brit hadsereg, 350-nél további kozmetikai tartalmak, 400 ezernél pedig a szovjetek futnak be, utóbbiak a keleti hadszintérrel.

A legizgalmasabb extrák eztán jönnek. 500 ezer font esetén megkapjuk az egyszemélyes mókát, a Behind Enemy Lines játékmódot, amiben offline játszhatunk az MI irányította botok ellen. 600 ezer font elérésekor beléphetünk a csendes-óceáni hadszíntérre. A fődíj pedig 1 millió 200 ezer font után jár, ami nem más, mint egy teljes egyszemélyes kampány.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!