Még tart a karácsonyi ünnepi időszak, ezért úgy döntöttünk, hogy indítunk egy játékot, melynek keretében meglepjük az egyik olvasónkat egy apró ajándékkal. Ha szeretnél bekerülni azok közé, akik között kisorsolunk egy Scribblenauts Unlimited Steam-kódot, akkor nem kell mást tenned, mint követni az alábbi egyszerű játékszabályokat.

Karácsonyi nyereményjáték

Nem is szaporítjuk fölöslegesen a szót, inkább gyorsan összeszedjük a fontos részleteket és azt, hogy mit kell tennetek ahhoz, hogy bekerüljetek abba a virtuális kalapba, amiből végül a nyertest fogjuk kihúzni.

MIT LEHET NYERNI?

A nyeremény egy PC-s Scribblenauts Unlimited kód, amit a Steam rendszerében lehet beváltani.

MIT KELL TENNEM?

A pcguru(kukac)pcguru.hu címre írd meg nekünk, hogy Chris és Chocho melyik négy programot próbálta ki az "Ezzel játszunk..." ünnepi különkiadásában. A videót ERRE találod.

MÉG VALAMI?

A sorsolásban csak azok vesznek részt, akik a helyes választ küldik el nekünk, és az e-mail Tárgy mezőjébe beírják, hogy "Unlimited".

MIKOR LESZ A SORSOLÁS?

A játékra 2013. december 29-én (vasárnap) éjfélig lehet jelentkezni, a sorsolást pedig hétfőn, azaz december 30-án tartjuk meg. A nyertest e-mailben fogjuk értesíteni -- ha 10 napon belül nem jelentkezik a nyereményért, akkor új nyertest sorsolunk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!