Márciusban új tartalmakkal frissül az HBO GO kínálata. A héten például több dokumentumfilm érkezik, köztük ma a Covid napló. Debütál a rekord nézettségű Superman és Lois új epizódja is.

hbogo.jpg

Sorozatok

SUPERMAN & LOIS (2021) – 1. évad 3. rész

  • Műfaj: szuperhős / dráma
  • Szereplők: Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch
  • Leírás: Miután Clark Kent és Lois Lane éveken keresztül küzdött az emberiség kiirtására törő megalomániás gonosztevők, a Metropolisban pusztítást végző szörnyek és idegen betolakodók ellen, újabban egymásra fordítják idejük nagy részét. Ekkor szembesülnek a modern világ egyik legnagyobb kihívásával: egyszerre kell helytállniuk munkájukban és szülőként. A The Flash, a Riverdale és a Wonder Woman alkotóinak új szériájából kiderül, hogy nevelik gyerekeiket, valamint hogy a fiúk felnőve örökölhetik-e apjuk kriptoni képességeit.

A sorozat nyitányáról írt kritikánkat itt olvashatjátok.

Jó hír a rajongóknak, hogy a The CW egy héttel a premier után máris berendelte a sorozat második évadját. 2014-ben történt hasonló DC-produkcióval, amikor a Flash széria folytatásáról állapodtak meg két héttel a debüt után. Nem meglepő persze a döntés, hiszen a csatorna történetének legnézettebb premierjét hozta a Superman és Lois.

source-164068848729ab161e454e38a9bb3ec75bf1301fmaster-576.jpg

Dokumentumfilm

COVID NAPLÓ (COVID DIARIES NYC, 2021)

  • Műfaj: dokumentum
  • Leírás: A mélyen személyes film öt fiatal, 17 és 21 év közötti filmrendező életét mutatja be, akik a New York-i Covid-19 járvány első hulláma idején, a lezárások időszakában a saját életüket filmezik, hogy megosszák velünk mindazt, amit a saját családjukkal éltek meg ebben a páratlan krízishelyzetben.

covid-naplo-hbo-go.jpg

Itt láthatjátok