• Újabb képek érkeztek a Zack Snyder: Az Igazság Ligájából
  • Március 18-án debütál a film Magyarországon is, az HBO GO-n

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája premierjéig várhatóan érkezni fog még néhány kedvcsináló anyag. Az újravágott film magyar előzetesét és plakátjait már láthatjátok, sőt néhány képet is közölt a Vanity Fair Jared Leto újraálmodott Jokeréről. Most pedig halomnyi új fotót tettek közzé a neves portál hasábjain, köztük a Jézusként pózoló Jokerről, ami természetesen rögtön megosztotta a közönséget.

vf1321snyderembed-03b.jpg

Zack Snyder: Az Igazság Ligája a világpremierrel egy időben, március 18-án debütál Magyarországon is, az HBO GO műsortárában. Egyébként már Snyder májusban debütáló netflixes zombifilmje is megkapta első plakátját, előkészületi szakaszban lévő új munkájáról viszont csak annyit tudunk egyelőre, hogy Ayn Rand The Fountainhead című regényét adaptálja majd.

vf1321snyderembed-07.jpg

A film hivatalos szinopszisa: Bruce Wayne (Ben Affleck) nem engedheti, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni világunkat egy közelgő, katasztrofális méretű fenyegetéssel szemben. A feladat még nehezebbnek bizonyul, mint amire Bruce számított, mert az új csapattagoknak mind szembe kell nézniük saját múltjuk démonaival és le kell küzdeniük korlátaikat, mert csak így válhatnak egyedülálló hősligává. Ám mire összeáll a csapat, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és Flash, talán már el is késett azzal, hogy megvédjék a bolygót Steppenwolftól, DeSaadtól és Darkseidtől és szörnyű tervüktől.

wrbuobkwkvfrq6vdn87lmj.jpg