• Láthatjuk Steppenwolfot harc közben
  • Képek érkeztek a Jared Leto-féle Jokerről

Március 18-ig kell már csak várnunk a Zack Snyder: Az Igazság Ligája bemutatójára (Magyarországon az HBO GO-n debütál majd a film). Snyder mindent megtesz, hogy már a premier előtt alaposan felcsigázza a rajongókat: első előzetese, Super Bowl trailere és hivatalos plakátjai után most egy rövid jelenetrészletet tett közzé, amit vágás közben rögzített. A fekete-fehér, vagy ahogy ő nevezi, a szürke verzióban a film főgonoszát, Steppenwolfot látjuk harc közben.

De nem ez az egyetlen újdonság a film kapcsán. Jared Leto Jokerje is bekerül a rendezői változatba, akiről – talán a rajongók megnyugtatása érdekében – közzé is tettek két fotót a Vanity Fair hasábjain. A direktor előzetes bejelentése szerint február 14-én érkezik a Zack Snyder: Az Igazság Ligája következő előzetese.

joker-justice-league-first-look-02.jpg

joker-first-look-embed.jpg

A film hivatalos szinopszisa: Bruce Wayne (Ben Affleck) nem engedheti, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni világunkat egy közelgő, katasztrofális méretű fenyegetéssel szemben. A feladat még nehezebbnek bizonyul, mint amire Bruce számított, mert az új csapattagoknak mind szembe kell nézniük saját múltjuk démonaival és le kell küzdeniük korlátaikat, mert csak így válhatnak egyedülálló hősligává. Ám mire összeáll a csapat, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és Flash, talán már el is késett azzal, hogy megvédjék a bolygót Steppenwolftól, DeSaadtól és Darkseidtől és szörnyű tervüktől.

megerkezett-a-zack-synders-justice-league-elso-elozetese.jpg