• Magyarországon az HBO GO-n debütál a Zack Snyder: Az Igazság Ligája
  • Premier március 18-án
  • Plakátok is érkeztek
  • A film előzetesét itt láthatjátok

A filmrajongók valaha volt legnagyobb sikere, hogy a DC megadta Zack Snydernek Az Igazság Ligája újravágásának lehetőségét. Sokáig terveztek több részes bemutatót, nemrég azonban kiderült, hogy egy felvonásban debütál majd a négy órás rendezői változat. Méghozzá az egész világon egyidőben, március 18-án, csütörtökön kerül sor a premierre.

A mű hivatalos magyar címe: Zack Snyder: Az Igazság Ligája. Itthon az HBO GO kínálatában találjátok majd az újragondolt képregényfilmet, amihez néhány plakát is érkezett – ezeket alább láthatjátok.

zacksnyderazigazsagligajateaser14x5.png

zacksnyderazigazsagligajateaser34x5.png

zacksnyderazigazsagligajateaser24x5.png

A film hivatalos szinopszisa: Bruce Wayne (Ben Affleck) nem engedheti, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni világunkat egy közelgő, katasztrofális méretű fenyegetéssel szemben. A feladat még nehezebbnek bizonyul, mint amire Bruce számított, mert az új csapattagoknak mind szembe kell nézniük saját múltjuk démonaival és le kell küzdeniük korlátaikat, mert csak így válhatnak egyedülálló hősligává. Ám mire összeáll a csapat, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és Flash, talán már el is késett azzal, hogy megvédjék a bolygót Steppenwolftól, DeSaadtól és Darkseidtől és szörnyű tervüktől.

megerkezett-a-zack-synders-justice-league-elso-elozetese.jpg