• Befutott a Zack Snyder: Az Igazság Ligája magyar feliratos előzetese
  • Premier március 18-án az HBO GO-n

Zack Snyder ígéretéhez híven hétvégén közzétette Az Igazság Ligája rendezői változatának hivatalos előzetesét. Érkezett már több kedvcsináló, legutóbb a Super Bowl szünetében vetítettek egy rövid montázst, az új trailer azonban minden korábbinál grandiózusabb élményt ígér. És immár magyarul is láthatjátok.

Zack Snyder: Az Igazság Ligája a világpremierrel egyidőben, vagyis március 18-án debütál Magyarországon is, méghozzá az HBO GO műsortárában. A filmből érkezett már a hadakozó Steppenwolfot bemutató jelenetrészlet, néhány kép Jared Leto új Jokeréről, a film plakátjait pedig itt láthatjátok.

wrbuobkwkvfrq6vdn87lmj.jpg

A film hivatalos szinopszisa: Bruce Wayne (Ben Affleck) nem engedheti, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni világunkat egy közelgő, katasztrofális méretű fenyegetéssel szemben. A feladat még nehezebbnek bizonyul, mint amire Bruce számított, mert az új csapattagoknak mind szembe kell nézniük saját múltjuk démonaival és le kell küzdeniük korlátaikat, mert csak így válhatnak egyedülálló hősligává. Ám mire összeáll a csapat, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és Flash, talán már el is késett azzal, hogy megvédjék a bolygót Steppenwolftól, DeSaadtól és Darkseidtől és szörnyű tervüktől.

zstjl.jpg