• Bemutatkozott a Philips 243B1
  • Ez egy 24 hüvelykes Full HD LCD monitor
  • Márciustól lesz kapható 269 eurós áron

A képernyőspecialista MMD lerántotta a leplet a Philips legújabb monitoráról, a 243B1 modellről, amely elsősorban a kényelem és az energiatakarékosság terén emelkedik ki a tömegből, egyszerű kialakítással és zöld megoldásokkal.

philips-243b1-1.jpg

A Philips 243B1 lehetővé teszi az USB-C egykábeles dokkolást, amivel közvetlenül a monitorhoz csatlakoztathatjuk a kompatibilis laptopokat, nagysebességű adatátvitellel. De természetesen nem hiányoznak a legnépszerűbb egyéb csatlakoztatási lehetőségek sem, mint a DisplayPort 1.2, a HDMI 1.4 vagy az RJ45, a kényelmet pedig egy minden irányban állítható, forgatható, dönthető és billenthető SmartErgoBase lábazat is biztosítja.

Az új modell nemcsak a legfontosabb környezetvédelmi szabványoknak felel meg, de egyéb energiatakarékos funkciókkal is rendelkezik. A PowerSensor automatikusan érzékeli a felhasználó jelenlétét és beállítja a monitor fényerejét, amivel akár 80 százalékos energiamegtakarítás is elérhető, a LightSensor érzékelő pedig automatikusan beállítja a kijelző fényerejét, igazodva a helyiség megvilágítási viszonyaihoz. A környezettudatosság jegyében a 243B1 100 százalékban újrahasznosítható csomagolásban érkezik, maga a monitor pedig 85 százalékban újrahasznosított műanyagból készült, higany, ólom és PVC/BFR felhasználása nélkül.

philips-243b1-2.jpg

A Philips 243B1 előreláthatóan 2020 márciusától lesz megvásárolható 269 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Támogasd te is a PC Gurut!