Augusztus 28-ra időzítette a Funcom a The Secret World című új MMORPG Issue #2 című frissítését. Csakhogy az élet közbeszólt, így a várva várt update-et elcsúsztatták szeptember 11-ig. A csapat a hosszas finomhangolásra hivatkozik, és ígéri, hogy a programot még hosszú-hosszú ideig támogatni fogják.

Az Issue #2: Digging Deeper című frissítés rengeteg újdonságot tartalmaz, ami azért is durva, mert a játék alapból sem szenved hiányt tartalomban. A sztori szerint a kissé (na jó, nagyon) őrült Dr. Anton Aldini megnyitotta Modern Prometheusnak nevezett magánklinikáját, mely minden látó számára nyitva áll, ha egy kis arcplasztikára vágyna. Bizony, a játék így oldja meg a karakter átalakítását -- kicsit rokon metódus a Test Drive Unlimited 2-ben látott sebészettel, csak itt nem lóg ki a kontextusból.

Ez azonban nem minden, a hajunkat és a tetkóinkat is átalakíthatjuk a londoni Ockham's Razor borbélyüzletben. Ehhez jön még öt új küldetés, egy Nightmare-nehézségű dungeon, és egy új fegyver, a rakétavető.

Késve jön a második The Secret World-csomag