2014 egyik kellemes meglepetése a Monolith berekiben készült Middle-earth: Shadow of Mordor volt, ami nem csak a játékosok, de a kritikusok tetszését is elnyerte, sőt, az eladások terén sem kellett szégyenkezni. Ebből egyenesen következik az, hogy nagy valószínűséggel lesz folytatás, ennek első nyomát pedig most sikerült felfedezni.

OLVASD EL: Middle-earth: Shadow of Mordor teszt

A játék Lauren Mary Kim kaszkadőr önéletrajzában tűnt fel (ezt a NerdLeaks fedezte fel), és e szerint a Blur Studio megbízásából egy traileren dolgozott, ami azt jelenti, hogy nincs már nagyon messze a bejelentést, amit ezek szerint egy pofás CGI videó koronáz meg.

A Blur készítette többek között a Batman Arkham Knight, a Dishonored 2 és a The Division reklámjait, illetve hozzájuk köthető Halo 2 átvezető videóinak felfrissítése is, míg Lauren Mary Kim számos AAA játékhoz asszisztált.

lauren-kim-shadow-of-mordor-2.jpg

A Warner Bros. és a Monolith természetesen egyelőre semmit sem jelentett be, te tekintve, hogy idén lesz két éves az első játék, éppen időszerű lenne bemutatni a folytatást. Talán majd az E3-on.