Zűrzavaros egy történet bontakozott ki a DC képregényeket feldolgozó két játékszéria között a Wonderconon. Emiatt a múlt héten felröppent a pletyka, hogy a Batman: Arkham Knight idén nár nem fog megjelenni. Igazolni persze senki sem igazolta a hírt, mert az egész mögött csupán egy félreértés állt.

Történt ugyanis, hogy a conon levetítettek egy trailert a Rocksteady új játékáról, mire a közönség annak rendje és módja szerint üdvrivalgásba tört ki. Csakhogy a DC küldötte még beszélt, éppen egy új játékot jelentett be. A közönség hangzavara azonban elnyomta szavait, s mikor végre elcsendesedett a rajongók serege, csak ennyit lehetett hallani: „nem 2014-ben jelenik meg.” Ki is ült a para a nép arcára, mivel az Arkham Knight-tal kötötték össze a bejelentést. 

A DC ma tiszta vizet öntött a pohárba. A conon küldöttük ugyanis az Injustice: Gods Among Us fejlesztés alatt álló folytatásáról kezdett beszélni, és ez nem fog megjelenni idén. A Batman: Arkham Knight továbbra is 2014 őszére van datálva. Sajnos az Injustice 2-ről egyéb részleteket nem árultak el.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!