• Két fizetős DLC-t is kap a Final Fantasy 16
  • Emellett már a PC-s verzió is fejlesztés alatt áll
  • Ezt maga a játék producere, Josida Naoki erősítette meg
  • Még ebben az évben megtudhatunk ezt-azt a jövőbeli tervekről

Olyan sok játékmegjelenés volt (és lesz) ebben az évben, hogy sajnos hajlamosak vagyunk elfeledkezni a nyár egyik legjobban sikerült alkotásáról, avagy a Final Fantasy 16-ról. Ez már csak azért is szomorú, mert Clive Rosfield gigászi összecsapásokkal teletűzdelt bosszúhadjárata bizony minden szempontból kiemelkedőnek mondható, ráadásul képes volt néhány új árnyalatot is vinni a közel 40 esztendős franchise-ba, ami felettébb bravúros teljesítmény. Nem csoda tehát, hogy a játékosok szívesen visszatérnének Valisthea lenyűgöző világába, erre pedig lesz is lehetőségük, erről maga a legendás producer, Josida Naoki beszélt nemrég.

"Ahogy korábban már említettem, számos véleményt és reakciót láttunk a Final Fantasy 16 közösségétől, és az egyik dolog, ami különösen erősen érződött, az volt, hogy az emberek többet szeretnének látni Valisthea történetéből, és több időt akarnak eltölteni annak lakóival." – mondta egy videóüzenet során. Josida később megerősítette, hogy két fizetős DLC is készül a csapatnál, emellett pedig a PC-seknek is jó hírrel szolgált, mivel immáron hivatalosan is fejlesztés alatt áll a személyi számítógépes verzió, így hamarosan ők is átélhetik ezt a grandiózus sztorit.  Végezetül hozzátette, hogy mindkét fejleménnyel kapcsolatban várhatók új információk az év végéig, szóval könnyen lehet, hogy a december 7-én tartandó The Game Awards során már mozgás közben is láthatjuk valamelyik kiegészítőt – persze ez egyelőre csak spekuláció.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.