• Premierdátumot kapott a World War Z
  • Fény derült az előrendelői extrára is

Tegnap tudtuk meg, hogy elkaszálták a Z Világháború 2-t, de a 2019-es év első felében sem maradunk zombik és élőhalottak nélkül. A Walking Dead kilencedik évadja már visszatért a suttogókkal, áprilisban pedig egyszerre jelenik meg a PlayStation exkluzív Days Gone és World War Z című játék is, utóbbi április 16-án kerül a boltokba. Mindkét játék különlegessége, hogy hatalmas hordákat képes megjeleníteni, de míg előbbi egy egyszemélyes kaland lesz az Észak-amerikai, vad és könyöretelen rengetegben, addig a World War Z-ben az egész világot beutazhatjuk, hogy a kooperáción alapuló játékmenetben pontot tegyünk az élőholt invázó végére.

wwzswarm.png

Azt még nem tudjuk, hogy a játék milyen minőségű lesz (az alacsony gépigény mindenesetre gyanús), de azt igen, hogy milyen extrákat kapnak a 40 eurós játékot (csak az Epic Games Storeban kapható) előrendelők: a jutalom egy Lobo Weapon Pack nevű pakk, ami arany skineket ad három játékbeli fegyverhez, az ARK-103 támadó puskához, a Keris V10 SMG-hez és a 1911 Protectorhoz. Ezen kívül egy kardot is kapnak a pénzt korán befizetők, amivel apró darabokba szabdalhatják a zombikat. 

Érkezett egy trailer is a megjelenés híréhez, nézzétek meg, aztán írjátok meg, hogy elég tetszetős-e ahhoz, hogy kifizessétek érte a a több, mint 12 ezer forintos összeget!