• Most hétvégén tartják az év legnagyobb verekedős esport rendezvényét
  • A Dota 2 idei világbajnoksága, a TI9 augusztus 20-án kezdődik
  • A Team Razer mindkét eseményen képviselteti magát

A Razer számára mindig is fontos volt a professzionális gaming, a mostanra már több mint 18 élvonalbeli csapattal rendelkező Team Razer előtt pedig igen sűrű időszak áll, hiszen két komoly esport-rendezvényen is képviseltetik majd magukat az általuk támogatott versenyzők.

Az első "állomás" a verekedős játékok legnagyobb esport-rendezvénye, az EVO 2019 lesz most hétvégén, ahol olyan nagyágyúk képviselik majd a Team Razert, mint a 2013-as Street Fighter IV-bajnok Xian, a Team EG színeiben játszó, 2016-os Marvel vs. Capcom 3-bajnok NYChrisG, a Street Fighter V-ben remeklő HelloKittyRicki, na meg persze utóbbi "versenyszám" címvédője, a Mousesports-os Problem X.

team-razer-evo-ti-2019.png

Három héttel az EVO után, augusztus 20-án jön a "folytatás", a The International, vagyis a Dota 2 világbajnoksága, amely szokás szerint rekord összdíjazást tartogat majd a versenyzők számára: idén már több mint 30 millió dolláros díjalap jött össze. A Team Razert itt két együttes képviseli majd: a 2013-as bajnok Alliance, illetve a 2015-ben győzedelmeskedő Evil Geniuses.

„A Razer büszke arra, hogy e két, hatalmas esport-erőpróbán a Team Razer versenyzők ilyen erős csapatával szállhat versenybe. A kiválóságra való folytonos törekvésük, valamint sportszerűségük révén világszerte játékosok millióit inspirálják” - mondta David Tse, a Razer globális esport-igazgatója.