A Dishonored 2-ben az egymástól gyökeresen eltérő Emily és Corvo már eleve garantálja, hogy újra nekiálljunk a játéknak, de Harvey Smith kreatív vezető szerint lesz még egy jó okunk másodszor nekifutni: elsőre a teljes történetet nem feltétlen érthetjük meg. Arra ugyanis hatással lesznek döntéseink, így sok minden kimaradhat. Olyan sok, hogy Smith szerint az első nekifutásra csak a 25%-át fedezhetjük fel a játéknak.

„Akárhányszor játszol a Dishonored 2-vel, mindig más lesz. Más utat jársz be, más erőket gyűjtesz, nagy vagy kis káoszt okozol, Corvóval vagy Emily-vel játszol. Ráadásul, amikor az Outsider felajánlja neked a maszkját, talán nemet mondasz” – árulta el Smith a Findernek. „A korábbi játékot néhányan csak egyszer játszották ki, mások sokszor, de a Dishonored 2-t még több okod lesz végigjátszani.”

Smith kifejtette továbbá, hogy egy végigjátszás során sok párbeszéd kimaradhat, nem is kerül elő minden feljegyzés, és még a környezetet sem biztos, hogy teljesen megértjük. Szóval mindenképpen érdemes lesz legalább kétszer nekifutni, hogy aztán más karakterrel más utat járjunk be. Ígéretes, nem?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!