• Bejelentették a Hearthstone új kiegészítőjét
  • A Scholomance Academy augusztus 4-én érkezik
  • Egy ajándék lapot már most megkap mindenki

A korábbi teaser alapján sejteni lehetett, hogy közeleg a Hearthstone új kiegészítőjének leleplezése, melyre nemrég sor is került: a legújabb csomag a Scholomance Academy névre hallgat, és szokás szerint 135 vadonatúj kártyát fog tartalmazni.

Az augusztus 4-én megjelenő kiegészítő szokás szerint több újdonságot is tartogat. Egyrészt érkeznek a Dual Class lapok, melyek egyszerre két hőshöz tartoznak, így olyan mechanikákat tesznek elérhetővé egy-egy class számára, melyek leginkább egy másikra jellemzőek.

Jön egy új kulcsszó is, a Spellburst. Ez minion kártyákon fog szerepelni, és a hozzá kapcsolódó képesség akkor aktiválódik majd (csak egyetlen alkalommal), ha kijátszunk egy varázslatot. A tematikus kártyák ezúttal a Study spellek lesznek, melyek mindegyike azt tudja majd, hogy Discoverrel kapunk egy lapot egy adott típusból, majd olcsóbbá teszi a következő ilyen típusú kártyánkat.

ketszinu-lapokkal-es-uj-mechanikaval-jon-a-hearthstone-uj-kiegeszitoje.jpg

A kiegészítőhöz szokás szerint többféle előrendelői csomag is elérhető a játékon belül, de nem marad el az ingyenes ajándék sem, melyet ráadásul már most megkapunk: az új frissítéssel párhuzamosan bekerült a Transfer Student, amiből mindenki kap 2 darabot, aki bejelentkezik. Ez egy igazán különleges minion, képessége ugyanis mindig attól függ, hogy melyik játéktéren zajlik a meccs – ez nem kevesebb mint 25 féle különböző effektet jelent!

Az eddig bemutatott Scholomance Academy kártyákat az alábbi oldalon nézhetitek meg, a lenti – szokás szerint viccesre hangolt – bemutatóvideóban pedig néhányat megnézhettek mozgás közben is.