Viszonylag sima mérkőzések után érkezett egy szorosabb, a végeredményre azonban a feljavuló teljesítmény nem volt hatással. A K&H Magyar Nemzeti Bajnokság harmadik League of Legends évadában bajnoki címet szerzett a Lenovo Legion Honvéd, így Malackó harmadikként (Sk1nzor és geller után) csatlakozott a duplázók illusztris társaságához.

mn3b-kovesd-te-is-01.jpg

LENOVO LEGION HONVÉD VS KMK ESPORTS (3-0)

Messziről piszkálódó stratégiával érkeztek meg Kubuék az első mérkőzésbe, a Jayce-Ezreal-Ziggs trióra nem volt érdemi válasza a KMK-nak. Nem tudtak elég közel férkőzni ellenfelükhöz, ezzel eldobták az egyetlen lehetőséget, ami segíthetett volna a gyorsan felhalmozott hátrány ledolgozásában. 1-0 után változtatott a taktikáján az LLH, de a játék képe ugyanolyan maradt. Végig hátrányból kellett játszania Sk1nzoréknak, akik egyszerűen nem találták a helyüket az Idézők szurdokában. Kubu Gangplankje túl gyorsan tett szert jelentős előnyre, így hiába kompenzált Frenzy a dzsungelben, ez csak szépségtapasz volt. A harmadik körre átengedték Sk1nzornak az egyik legerősebb main hősét, Kubu sem kapott ingyen killeket topon, ezért elég szorosan alakult az összecsapás. A KMK-ban az addig kiválóan teljesítő Frenzy omlott össze fejben, az 1-10-es Xin Zhao nem működött úgy, ahogy azt eltervezték. Bár a különbség nem volt drámai, a KMK-nak az utolsó meccsen sem volt igazán esélye arra, hogy legalább egy becsületgyőzelmet arassanak. A Lenovo Legion Honvéd megérdemelten, nagyszerű játékkal nyerte meg a döntőt, ezzel az egész K&H MN3B LoL versenyét.

mneb-lol-donto-01.jpg

A második helyre a Team Plague ellen diadalmaskodó KMK Esports játékosai értek oda, ezzel Matebuff és hextasy zsinórban harmadik alkalommal kellett, hogy ezüstéremmel beérje. A harmadik helyen a Golden Fox Esport ötöse zárt, negyedik helyre a Team Plague ért oda. Ne feledjétek, hogy a K&H MN3B LoL versenye bár befejeződött, messze nincs még vége a ligának. Nevezzetek a VALORANT selejetezőkre, ha szeretnétek egy másik Riot Games játékban ott lenni Magyarország legjobbjai között!