A gyakorlatilag halott Silicon Knights egykori dolgozói nemrégiben létrehozták a Precursor Gamest, ahol legelső projektjük rögtön egy nagy falat, mégpedig a közkedvelt Eternal Darkness szellemi folytatásának elkészítése. A játék a Shadow of the Eternals címet kapta, s teljes mértékben folytatni kívánja azt a paranormális, a főszereplő ép elméjét kikezdő, időutazással is megbolondított kalandot, amitől az eredeti alkotás olyan népszerű lett -- már persze csak akkor, ha sikerül megszerezni a fejlesztéshez szükséges pénzt.

Azt gondolnál az ember, hogy ilyen célkitűzés mellett egy tapasztalt fejlesztők gondozásában készülő projektnek nem okozna gondot kiadót találni, pedig sajnos ez a helyzet, sőt még a közösségi finanszírozás sem robog. A Precursor Games nem kevesebb mint 1,5 millió dollárt kér, ám ennek csak a töredéke jött össze a hivatalos oldalon futó gyűjtésből, így tegnap a remény lángjának életben tartása végett elindították a Kickstarter-kampányt.

A hivatalos állásfoglalás szerint azért van szükség egyszerre két gyűjtésre is, mert a rajongók ezt követelték, ám ezt nehéz elhinni, látva azt, hogy még 200 ezer dollárt sem sikerült összekaparni; annyira tehát mégsem tolonganak az emberek, hogy odaadják a pénzüket, pedig érdekes a projekt. A gyűjtésből a hivatalos oldalon még 23 nap van, a Kickstarter-kampányból pedig 35 nap.

Shadow of the Eternals -- Megjelenés: nem ismert -- Gépigény: nem ismert