A Disney+ februárban is tartogat újdonságokat, kezdve a várva várt A sógun című sorozattal. De a valós eseményeken alapuló krimik kedvelői is kényelembe helyezhetik magukat a kanapén egy takaróval és egy bögre forró teával, hogy végig izgulják a felületen található dokumentumsorozatokat. A Valentin-napi gyűjteményben a régi klasszikusoktól kezdve számtalan romantikus film és sorozat megtalálható, például a Micsoda nő!, a West Side Story, a Sakáltanya, a Zombik 1-3 és a Thor: Szerelem és mennydörgés is. A Titanic pedig február 2-ától 4K-ban nézhető a Disney+-on!

disneyplus.jpg

A sógun

Az FX gyártásában készülő A sógun James Clavell regényének eredeti adaptációja, ami 1600-ban, Japánban játszódik, az évszázadot meghatározó polgárháború hajnalán. Yoshii Toranaga nagyúr az életéért harcol, miközben ellenségei összefognak ellene a régensek tanácsában, s egy magára hagyott, rejtélyes európai hajót találnak egy közeli halászfaluban. Premier: február 27.

Cypher: A rap titkos kódja

Tierra Whack először philadelphiai rappelve szerzett elismerést egy YouTube-csatornán. Évekkel később Chris Moukarbel rendező elkezdi dokumentálni a lány hirtelen felemelkedését. Hamarosan elkezdjük megkérdőjelezni, hogy valójában ki filmez kit, és hogy a láthatóság (megfigyelés!) a hírnév kívánatos és elkerülhetetlen része-e. Premier: február 16.

Suncoast

A félig önéletrajzi ihletésű történet egy tinédzserről (Nico Parker) szól, aki miközben bátyját ápolja rettenthetetlenen anyjával  (Laura Linney),  együtt, valószínűtlen barátságot köt egy különc aktivistával (Woody Harrelson), aki minden idők egyik legjelentősebb orvosi ügye ellen tiltakozik. Premier: február 9.

Valentin-napi gyűjtemény

Akár romantikus hangulatban vagy, akár nem, a Disney+ számodra is tartogat valamit Valentin-napon. A klasszikus Disney animációs és élőszereplős filmek mellett, az olyan klasszikus romantikus filmektől kezdve, mint az Aludj csak, én álmodom, az Apád-Anyád idejöjjön vagy A bambanő, az olyan fiatalkori szerelmeken át, mint a Csillagjainkban a hiba, a Zombik 1-3 vagy a Szerelmem, Harvard egészen az olyan drámákig, mint a Rokonom, Rachel, az Egy háború margójára vagy a Sakáltanya, mindenki talál kedvére valót. A Marvel rajongóknak a Thor: Szerelem és mennydörgés, a WandaVízió segíthet romantikus hangulatba kerülni. Akik pedig a sorozatdarálásra esküsznek, azoknak a Szívbajok, az Itt fenn, a Glee vagy A Grace Klinika sorozatokat ajánljuk.

További premierek:

  • Family Guy 22. évad (február 21.)
  • Star Wars: Rossz Osztag 3. évad (február 21.)
  • Bob burgerfalodája 14. évad (február 21.)