• Tényleg át lehet vinni a cuccainkat
  • A kiadó megerősítette
  • Ráadásul nemcsak a Modern Warfare 2-ből

Az elmúlt napok a Call of Duty-rajongóknak kedveztek. Bemutatták Vlagyimir Makarov visszatérését és az augusztus 17-i, világméretű Modern Warfare 3 leleplezést is gumicsontként dobták a fanok elé. A várakozásoknak megfelelően a legújabb Call of Duty (ami nem DLC lesz!) tényleg megjelenik még idén, méghozzá november 10-én, és a történet folytatását ígéri Captain Price-szal és a 141-es különítménnyel. Az Activision felfedte a Call of Duty: Modern Warfare 3 új Carry Forward funkcióját, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az előző részből átvigyék a tartalmaikat, beleértve a feloldott fegyvereket, tartozékokat, skineket, operátorokat és egyebeket.

Ahogy a neve is mutatja, ez a rendszer lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egy korábbi Modern Warfare-játékból átvigyék a tartalmaikat a következő részbe. A bejegyzés szerint a játékosok feloldott fegyverei, tartozékai, tervrajzok, operátorok, skinek, kozmetikai csomagok, emblémák és egyéb jutalmak mind-mind átvihetők lesznek. Ami még jobb, hogy ez a Call of Duty: Warzone 2 jelenlegi verziójának tartalmát is magában foglalja, szóval ha nem vetted meg korábban a Modern Warfare 2-t, hanem csak az ingyenes Warzone-nal toltad, de úgy érzed, hogy a Modern Warfare 3 már érdekel, akkor az összes Warzone-cuccot áthozhatod. Ez egy régóta kért, és meglepően fair lépés a kiadó részéről, jár érte a piros pont! A Call of Duty: Modern Warfare 3 november 10-én érkezik.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!