Sajnos 2013-ig kell várnunk arra, hogy a kezünkben foghassuk a BioShock: Infinite-et, mely sokak számára a jövő év legjobban várt játéka. Az eddig látottak alapján az Irrational Games ismét egy kiváló programot fog letenni az asztalra, a várakozás azonban -- különösen az új trailer után -- gyötrő tud lenni, így most örülhetünk annak, hogy hamarosan lesz mivel csillapítani az éhségünket.

A GameStop kiszivárgott előrendelői promóciójából kiderült, hogy érkezik az alapjátékhoz kapcsolódó alkalmazás, melyben 50 feladványt teljesíthetünk. A flash alapú program a BioShock Infinite: Industrial Revolution címet kapta, s egy gyári munkás bőrébe bújva a munkahelyünkön kell helytállnunk az egyre nehezedő kihívások sorozatában, mindeközben pedig döntenünk kell arról, hogy a lebegő város melyik frakcióját támogatjuk munkák gyümölcsével. Ha ügyesek vagyunk, extra felszerelést kapunk a teljes játékban.

A bolt egyébként még hivatalosan nem jelentette be az akciót, az alábbi képen feltüntetett weboldal például nem is működik, de várhatóan már nem kell sokat várni a leleplezésre.