• Érkeznek a Philips E Line monitorok
  • A 242E1GAJ már kapható, a 272E1GAJ októbeben jelenik meg

Éppen a napokban olvashattatok egy olyan Philips monitorról, amely ideális vásár lehet az új konzolgeneráció felé haladva. Ezzel párhuzamosan azonban természetesen a PC gaming sem kerül ki a gyártó szemszögéből: jól mutatja ezt, hogy bejelentették a kifejezetten erre fókuszáló Philips E Line termékvonalat.

272e1gajpr.png

Az első ilyen monitorok a 24 hüvelykes 242E1GAJ, illetve a 27 hüvelykes 272E1GAJ lesznek, melyek 16:9-es full HD kijelzővel ellátott VA panellel rendelkeznek, extra széles betekintési szöggel (178/178°) és három oldalon káva nélküli dizájnnal. A gaming igényeknek megfelelően nem hiányzik a funkciólistáról a 144 Hz-es képfrissítés és az 1 ms-os válaszidő sem.

„A PC játék piacra történő belépésünk révén olyan egyedülálló prémium termékekkel tudunk megjelenni, amelyek meg fogják győzni a vevőket – nem csupán minőségük és kiváló teljesítményük miatt, hanem dizájn koncepciójuk miatt is. Ezt a fontos lépést a vevőink igényeinek történő megfelelés érdekében tettük meg: a fiatalok egy terméket kívánnak használni mindenhez, a tanulástól kezdve a filmnézésen át a játékig, de egyben árérzékenyek is. Az ezredfordulós generáció már jobban figyel a dizájnra és az innovatív funkciókra. Ezzel az új terméksorozattal mindkét célcsoport igényeinek meg kívánunk felelni” – mondta Stefan Sommer, az AOC International Europe és az MMD Monitors & Displays európai marketing- és üzletvezetési igazgatója.

A Philips 242E1GAJ monitor már megtalálható a szaküzletekben, 179 eurós áron, míg a Philips 272E1GAJ várhatóan október közepén érkezik 219 eurós árcédulával.