A Killer is Dead és a szex viszonya igen sziporkázó, hisz a játék mögött az a Suda51 áll, aki már meglepett bennünket pár érdekes játékkal, beleértve a Lollipop Chainsaw és a No More Heroes című alkotásokat. Bár a japán tervező szerint az erotika még mindig érzékeny téma a játékok világában, ő rendíthetetlenül tartja a frontot, sőt, egyre merészebb reklámfogásokkal jelentkezik, a férfi játékosok legnagyobb örömére.

Most például a Killer is Dead TV-nek nevezett websorozatban mutatott be gyönyörű modelleket, akik a játék szexi csajkaraktereit keltették életre. A videó alant teinthető meg, ám ha valakinek ennyi nem elég, az görgessen lejjebb a képgalériáig, melyben nagyfelbontású képeken mosolyognak a kihívó stílusban felöltöztetett lánykák.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Hát... igen, ezek után nem könnyű megszólalni. Mindenesetre tény: a "sex sells" mantra kevés játéknak állt olyan jól eddig, mint a Killer is Deadnek. A program stílusát tekintve egy provokatív, humoros akicójáték, lenyűgöző grafikai megvalósítással. Megjelenés augusztus 27-én várható PS3 és Xbox 360 platformokon.

Killer is Dead -- Megjelenés: 2013. augusztus 27. -- Gépigény: nincs