• Kalózos játékkal rukkolt elő a 3DClouds
  • A King of Seas ősszel fog megjelenni
  • PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re jön

Nemrég röppent fel a pletyka, miszerint a Ubisoft visszaküldte a tervezőasztalra az anno ígéretesnek tűnő, de mára már majdnem el is felejtett Skull & Bonest, hogy élő szolgáltatássá alakítsa a programot, mert az jobban illik a kiadó portfóliójába. Ez sokakat elszomorított, jelen sorok íróját is, de talán vigasztalódhatunk majd a 3DClouds kalózos RPG-jével.

Oké, nem lesz olyan látványos, mint amilyennek a Skull & Bones tűnt, na nem mintha abból olyan sok játékmenet-videót láttunk volna. A 3DClouds ugyan kisebb büdzséből gazdálkodik, de a lelkesedés legalább megvan.

A játék hősének két célja is lesz. Egyrészt, szeretné megbosszulni apja halálát, másrészt ő akar a kalózok, ennél fogva a tengerek királya lenni. Hatalmas tengeri csatákat, világvégi szigeteket és rengeteg kincskeresést ígérnek. Mindezt random generált, a tevékenységünkre reagáló játéktéren élvezhetjük.

A program sava-borsát jelentheti, hogy folyamatosan alkalmazkodnunk kell az időjáráshoz, a változékony kereskedelmi útvonalakhoz, és persze a szeszélyes kalózokhoz, akik lehet, hogy kisegítenek, de az sem lehetetlen, hogy a hátunkba állítják a kardjukat.

A King of Seas megjelenését őszre tervezik, PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re fog befutni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!