• Megjelenési dátumot kapott a Kingdom Hearts 3: Re Mind 
  • A DLC-t először a PS4 tulajok kapják meg

A tavalyi E3-n bejelentett Kingdom Hearts 3: Re Mind DLC-ről jó pár hónapig nem lehetett tudni semmi érdemlegeset, de nem is olyan régen Nomura Tecuja elárult pár dolgot. A megjelenési dátumra ugyanakkor nem derült fény, egészen mostanáig. A Re Mind DLC kis különbséggel érkezik PS4-re és Xbox One-ra, a Sony konzolján január 23-án, a Microsoft eszközén pedig egy hónappal később, február 25-én. Régóta tudjuk, hogy a DLC egy teljesen új történetet is hozzáad a játékhoz, és erről is jött információ: természetesen egy lányt kell megmenteni.

kingdom-hearts-iii-re-mind-logo-small.jpg

A történetnek ez a része az alapjáték vége előtt játszódik: Sorának Kairit kell megmenteni, ehhez pedig meg kell látogatnia a Kulcspenge temetőt, Kairi megmentése mellett ugyanakkor meg kell vívnia saját személyes harcát is melynek végén olyan igazságokkal is szembesülnie kell, amit soha nem tudott volna elképzelni.

Izgalmasan hangzik, nem igaz? Az új Kulcspenge formákat (Oathkeeper, Oblivion) mindenki ingyenesen letöltheti, azonban a sztori részért már fizetni kell, viszont ebben új jelenetek, új és titkos bossok vannak, meg az, hogy a Kulcspenge háborúban bármelyik karakter bőrébe belebújhatunk. A kötelező trailer is megérkezett a bejelentéssel együtt, lessétek meg!