• Lesz fotó- és diavetítőmód is a Kingdom Hearts 3 DLC-jéhez
  • A nehézséget is testre szabhatjuk majd
  • Új ellenségek és epizódok jönnek
  • Ingyenesen pedig új kulcspengét és Sora külsőt kapunk

A Square Enix az idei E3-on jelentette be a Kingdom Hearts 3 új DLC-jét, a Re Mindot, amiben új ellenségek mutatkoznak be, és új epizódokat ismerhetünk meg eme mesés világból. Részleteket viszont nem árultak el, egészen mostanáig.

Twitteren derült ki, hogy a DLC-ben lesz fotó- és diavetítőmód, Fast Pass mód és egy Black Code nevű játékelem, ami a nehézségi fokozatot fogja állítani. Fotómódban hősünkkel (vagy akár ellenségeinkkel) pózolhatunk, beállíthatjuk a hátteret és a kellékeket, így készítve el képeinket, amiket aztán a diavetítőmódban diákba rendezhetünk, majd hozzájuk csaphatunk háttérzenét, belezoomolhatunk és megválogathatjuk az áttünési effekteket is.

A Fast Pass és a Black Code a nehézségi szintekkel függnek össze. Az előbbi egy nagyon könnyű fokozatot jelöl, amiben az ellenfelek lényegében egyetlen ütéstől meghalnak, hősünk pedig több attrakciót/varázslatot tud használni. Az utóbbival pedig részletesen testre szabhatjuk a nehézséget, például meghatározhatjuk, hogy Sora mennyi életerővel vághasson neki a kalandnak.

Mikor jön a Re Mind? Nos, azt még nem tudni, de a korábban elhangzottak szerint a DLC még ezen a télen megjelenik a Kingdom Hearts 3-hoz.