Cirka egy héttel a megjelenése előtt kiszivárgott a Call of Duty: Black Ops II. Az idei év minden bizonnyal legnagyobbat durranó FPS-éről máris egy rakás játékmenet-videó található meg internetszerte, sőt, állítólag nemcsak a torrent-oldalakon, hanem pár szlovákiai üzletben is megtalálható a Treyarch terméke. Az Activisiont több internetes oldal is megkereste, de senkinek sem voltak hajlandóak kommentálni az esetet -- minden bizonnyal irtó dühösek, amiért egy rakás kalóz és türelmetlen játékos mutogatja saját videókon a megújult zombimódot (alant is láthattok egy ilyen felvételt, bár esélyes, hogy idővel törölni fogják).

Ugyanakkor a Treyarch igyekszik viccesre venni a figurát. David Vonderhaar tervezési igazgató Twitteren azt üzente, hogy "Ha már élőben streamelitek a játékunkat megjelenés előtt, amit egyébként nem javaslok, legalább játszatok ügyesen! :P", majd hozzátette, hogy örül annak, amit olvas, hisz nagyon sokan izgatottan várják a Black Ops II-t és sok a pozitív reakció. Egyben felhívja rá a figyelmet, hogy a hivatalos gameplayekig már csak egy hetet kell kibírni, ami egyáltalán nem hosszú idő.

Mi mindenesetre arra kérünk benneteket, hogy kerüljétek el a kalózváltozatot, mert akármilyen híre is legyen az Activisionnek, azt senki sem érdemli meg, hogy ellopják a termékét, melyen éveken át dolgozott.