A For Honor szezonbérletéről egy véletlen folyamán került ki két kép az Uplay oldalára, és az ügyes redditerek egyből le is mentették, még mielőtt az Ubisoft letörölhette volna őket. Így tudtuk meg, hogy a játék 90 eurós Gold Editionje a Season Pass keretein belül pontosan mit is tartalmaz. Az Ubisoft egyik előző játékához, a Rainbow Six Siege-hez hasonlóan itt is szinte semmi sem exklúzív a szezonbérletesek számára, mindent megkaphatunk úgy is, ha kitartóan grindelünk a játékon belül.

forhonorseasonpass1.jpg

A bérlet tehát hat új harcost tartalmaz, három scavenger ládát, 30 napos Champion státuszt, valamint még meg nem nevezett új tartalmakat. Ezen kívül egy exklúzívnak titulált Sunbeam Emote-ot, úgyhogy lehet, hogy lesz olyan része is a bérletnek, ami csak az arra befizetők számára elérhető. És persze a tulajdonosok minden tartalomhoz hozzáférhetnek egy héttel a hivatalos megjelenés előtt.

Ne felejtsétek el, hogy a játék zárt bétája január 26-án kezdődik. A For Honor február 14-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

forhonorseasonpass2.jpg