• Megérkeztek a játékosok a WESG döntőjére
  • A hotel nem tudta fogadni a több mint 500 résztvevőt
  • Ijesztő állapotok uralkodnak a rögtönzött szálláson

2017-es évad zárásaként megrendezésre kerülő World Electronic Sports Games LAN döntője a héten kerül leforgásra. Az eseményre meghívott szakértők és az arra kvalifikált játékosok a hétvégén érkeztek meg Kínába, ahol a több mint 500 résztvevőt egyetlen hotelbe szerették volna besűríteni. A tegnapi nap folyamán a meg nem nevezett hotel az utolsó pillanatban értesítette a szervezőket, hogy mégsem lesznek képesek ennyi ember fogadására, ezért új helyszínen szállásolták el az érkező vendégeket.

Mióta a vendégek elfoglalták szobáikat újabb és újabb rémisztő hír lát napvilágot a WESG szervezői által kiválasztott rögtönzött lakóhelyről. Több játékos is arról számolt be, hogy az esti órák alatt a melegvíz barna színű volt, reggel pedig csak hideg víz folyt a csapokból, a falak penészesek, egyes helyiségekben málik a vakolat, valamint az ebédlőben patkánnyal is találkoztak páran.

A WESG Twitteren kért elnézést a meghívottaktól. Egy hosszú levélben számoltak be arról, hogy munkatársaik személyesen fogják ellenőrizni a szobákat, illetve dolgoznak a probléma megoldásán.

wesg-allapot.jpg