Általában kicsit később szokta kihirdetni a Microsoft, hogy milyen ingyenesen letölthető játékokkal kedveskedik az Xbox Live Gold előfizetőknek a soron következő hónapban, ám a márciusi kínálat összetételére már most fény derült egy spanyol nyelvű Xbox Store reklámvideónak hála.

A YouTube-ra kikerül felvétel szerint Xbox One konzolokra a Sherlock Holmes: Crimes and Punishments válik elérhetővé egész hónapban, március 16-től április 15-ig pedig egy elég jó cím, a From Software Darks Souls-szériájából sokat merítő akció-RPG, a Lords of the Fallen is megjelenik a kínálatban. 

Az Xbox 360 masinák tulajdonosainak sem lesz oka panaszra, hiszen a hónap elejétől egy grandiózus RTS-t, a Supreme Commander 2-t zsákolhatják be ingyen és bérmentve, amit március közepén a Gearbox Software remekműve, a Borderlands vált majd. Természetesen az Xbox 360-as programokat az Xbox One-on játszók is megkapják, ugyanis a visszafelé kompatibilitási funkció miatt azok az újgenerációs masinán is elindíthatók.

A februári ajánlat letöltésére még bőven van idő, így aki még nem tette, az a Gears of War 2-t és a Styx: Master of Shadows-t is digitális gyűjteményébe teheti.