• Készül a harmadik rész
  • Lesz benne co-op
  • De csak online

A Little Nightmares széria hozzám igen közel áll, hiszen imádom az összes részét, a Little Nightmares 3-ról pedig nemrég kiderült, hogy valóban készül és 2024-ben jelenik meg. Egy új kooperatív játékelemet tartalmaz majd, amely lehetővé teszi a single-player játékot egy AI-partnerrel vagy az online kooperatív módot. Ez utóbbi kapcsán felmerült, hogy támogatott lesz-e a couch co-op, azaz hogy otthon, a kanapén ülve is végigtolhasd a kalandot mondjuk a haveroddal vagy a barátnőddel. Sajnos erre nem lesz lehetőség. Ha mindenképp ketten akartok játszani, akkor két konzolra és két példányra lesz szükséged a játékból.

A csapat azzal érvelt, hogy ha valaki mással játszanál együtt a szobában, akkor az rontana a "hangulaton és az elmélyülésen", míg az online játék nem fog. Magyarul nem szerették volna, hogy kiessünk a hátborzongató atmoszférából csak azért, mert valaki ott ül mellettünk és együtt játszik velünk, megnyugtató közelségben. Ha már a couch co-op hiányzik, legalább az It Takes Two-hoz hasonlóan azt beletehették volna a játékba, hogy elég csak egyikünknek megvenni azt, és a másik ingyen bekapcsolódhat online. Sajnos ez sem fog megvalósulni. Rá kell beszélned az ismerősöd, hogy vegye meg, ha ketten akartok játszani. A játék PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switch-re és PC-re lesz elérhető.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.