A Nintendo Switch előrendelések pörögnek, a készletek seperc perc alatt elfogytak. Az Egyesült Államokban a Best Buy áruházlánc újra megnyitotta az elővásárlás lehetőségét, de néhány órával később le is zárta, annyira keresett konzol a Switch. A gépről már sok mindenki elmondta a véleményét, köztük Dr. Serkan Toto, és a GameStop elnöke, Bob Puzon is. Hideo Kodzsima is beállt a sorba, neki tetszik a Nintendo új fejlesztése, egy sokkal fejlettebb technika előfutárának tartja a Switch-et.

Azt mondja, hogy ő kifejezetten örül az új Nintendo konzol hibrid megoldásának, amivel az úton, otthon vagy akárhol máshol nyúzhatja az ember a játékokat. Mi több, úgy véli, hogy a megoldás az ő Transfarring ötletének a továbbgondolása.

"Az, hogy egy játékot bárhol lehessen játszani, minden gamer legnagyobb álma. A Switch ennek a célnak az evolúciós lépése. Úgy érzem, hogy a felhőtechnológia vezetett el minket ide. Ez már jóval túlmutat azon a fejlettségen, amire én vagy bárki más gondolt, hogy hol lesz ezen a ponton. A technika halad előre, előbb-utóbb eljön az az idő, amikor bármivel bármin, bárhol játszhatunk. A Nintendo megtette az ehhez vezető úton az első lépést" - tette hozzá.

gaming-20161020-switchfbf.jpg

Mit gondoltok? Igaza van Kodzsimának?