• Bejelentették a Song of Horror konzolos verzióit
  • 2020 második negyedévében érkezik PS4-re és Xbox One-ra

Hátborzongató horrorjátékokból szerencsére idén sem volt hiány, az egyik legemlékezetesebb darab pedig a Song of Horror volt, amely idén halloweenkor debütált a Steamen. Az epizodikus felépítésű játék első két felvonása már elérhető (darabja 8 euróért), a harmadik epizód pedig december 13-án érkezik, de aki egyben szeretné mind az öt részt, az 22 euróért kedvezményesen csaphat le rájuk.

pc-re-is-ellatogat-a-hatborzongato-song-of-horror.jpg

Az igazi hír azonban most nem ez, hanem hogy a kiadó Raiser Games és a fejlesztő Protocol Games bejelentette a konzolos verziókat: a Song of Horror 2020 második negyedévében érkezik PS4-re és Xbox One-ra. Pontos dátumot egyelőre még nem kaptunk sajnos, de természetesen mind az öt epizódot tartalmazni fogják ezek a változatok.

A Song of Horror olyan horrorklasszikusok nyomába ered, mint az Alone in the Dark, az első Resident Evil vagy a Silent Hill - egy pszichológiai horrorról van szó, melyben több karakter közül választva kell szembenéznünk egy paranormális rejtéllyel és egy túlvilági entitással. Ha egy kis ízelítőre vágytok, akkor érdemes megnézni a PC-verzió korábbi launch trailerét - pelust fel!