A South Park: The Stick of Truth a tavasz meglepetésjátékának tűnik. Egy szerepjáték, amiben életre kelnek a népszerű rajzfilmsorozat szereplői, hogy a játékos által megszemélyesített "új gyerekkel" együtt megvédjék a világmindenséget a totális pusztulástól? Miért ne!

A játék ugyanolyan provokatívnak, erősnek és viccesnek tűnik, mint amilyen a South Park maga, és nagyon jó jel, hogy a fejlesztésért felelős Obsidian végig együtt dolgozott az eredeti alkotókkal, sőt, utóbbiak, azaz Matt Stone és Trey Parker írták a szövegkönyvet, valamint az összes fontos szereplő hangját is ők szolgáltatják. Aki kíváncsi, milyen élmény a South Park: The Stick of Truth, az olvassa el friss előzetesünket. Aki pedig már tudja, hogy kell neki a játék, az jól figyeljen, ugyanis mostantól PC Guru magazin előfizetés mellé is kérheti a közelgő RPG-t!

South Park: The Stick of Truth az előfizetés mellé

  • Éves előfizetés (12 lapszám): 22.990 Ft
  • Féléves előfizetés (6 lapszám): 15.490 Ft
  • Negyedéves előfizetés (3 lapszám): 10.990 Ft

Figyelem: az előfizetés mellé csak és kizárólag PC-s South Park: The Stick of Truth játékot tudunk biztosítani. Továbbá felhívjuk a figyelmet, hogy régi előfizetőink számára ezúttal is kedvezményt biztosítunk. Érdekel a gyönyörű hercegnő, Kenny kalandja? Ha igen, IRÁNY AZ ELŐFIZETÉS!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!