A holnapi PlayIT-re nem csak a PC Guru és a sok klassz játék miatt érdemes kilátogatni, hanem egy pazarnak ígérkező bunyós versenysorozat miatt is, melyet a szervezők a Street Fighter X Tekken és a Mortal Kombat játékok kedvelőinek dedikálnak -- igaz, semmi előképzettség nem kell, a srácok célja, hogy minél többen kipróbálják magukat a ringben.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a bunyó tét nélkül zajlik, alant találjátok a díjak listáját.

Street Fighter X Tekken nyeremények:
  •  1. helyezett: Ultimate Marvel vs. Capcom 3 játék (Xbox 360) + Resident Evil: Operation Raccoon City póló + Asura’s Wrath művészeti album
  •  2. helyezett: Resident Evil: Operation Raccoon City játék (Xbox 360) + Resident Evil: Operation Raccoon City felvarró
  •  3. helyezett: Dead Rising 2: Off the record játék (Xbox 360) 

Mortal Kombat nyeremények:

  •  1. helyezett: Mortal Kombat Komplete Edition játék (Xbox 360)
  •  2. helyezett: Resident Evil: Operation Raccoon City póló
  •  3. helyezett: Resident Evil: Operation Raccoon City felvarró

A szabályok játékonként változnak. A Street Fighter X Tekken esetében egyéni nevezés lehetséges, maximum 16 fős csapatig (maximum 32-en lehetnek), minden karakterrel lehet játszani, a menetek kétnyerésesek, az időlimit pedig 99 másodperc. A kiesési rendszer egyenes ágú.

Mortal Kombatnál is hasonló a felállás, igaz, ott 16 fős a teljes limit.

Jelentkezni a helyszínen lehet majd, illetve előregisztrálhattok a fightclub.hun@gmail.com email címen. Találkozzunk a ringben! 

Légy te a verekedős játékok királya a PlayIT-en!