Az ausztráliai székhelyű stúdió egyszer már megúszta a bezárását: az L.A. Noire megjelenése után, 2011 szeptemberében adminisztratív állapotba kerültek, melynek során a stúdiót, a licenceit és a dolgozóinak egy részét átvette a Kennedy Miller Mitchell vállalat. Ezután novemberben be is jelentették a KMM közreműködésével készülő új játékokat, a Whore of the Orientet, mely a cég első következő generációs programja lett volna, s 2015-re tervezték a megjelenését PlayStation 4-re és az új Xboxra.

A kiszivárgott információk szerint a játék 1936-ban, Sanghajban játszódik, ahol egy nyugati rendőrosztag egyik tagjaként próbálunk rendet tenni a bűnözőktől hemzsegő városban. Feladatainkat egy nyílt világban, elsősorban nyomozással teljesíthetjük, tehát valami hasonló játékról van szó, mint az L.A. Noire, csak éppen az abban használt technológia továbbfejlesztett változatával.

A játékot állítólag a Warner Bros. Interactive Entertainment segítette volna a boltokba, de a Player Attack és az MCV stábja is úgy értesült, hogy a szerződést már tavaly, az év végén felmondták, s a stúdió bezárta a kapuit. Az ügyben a Warner nem volt hajlandó válaszolni, ahogy a Kennedy Miller Mitchell sem -- utóbbi szóvivője csak annyit árult el, hogy maga a cég működik, de az egyes divíziók állapotát nem részletezheti.

Lehet, hogy bezárt a Team Bondi