2015-ben jöhet a Whore of the Orient

A Whore of the Orient egy nyílt világú nyomozós játék lesz, melyet az L.A. Noire-t is készítő Team Bondi, illetve Brendan McNamara új csapata, a KMM Games hegeszt egy ideje. A programról azon túl, hogy az 1930-as éves Sanghajában játszódik, nem sokat tudni, de ez végső soron rendben van, hisz csak a következő konzolgeneráció debütálása után várható a megjelenése. Mint pedig most pár állásajánlat sejteti, a játék készítését így sem sietik el.

Az egyik leírás szerint a projekt "hasonló, mint az L.A. Noire volt", és az ott látott technológia továbbfejlesztett változatát használja, azaz most is különösen életszerű mimikára és animációkra lehet számítani (érdekesség: annak idején a Team Bondi szerette volna kiterjeszteni a motion scant az egész testre). Egy másik állásajánlatban azt írják, hogy a fejlesztés teljes gőzzel 2013 és 2015 között zajlik majd PC-re és konzolokra -- ez azt jelenti, hogy a játék csak két év múlva kerül boltokba, legalábbis, ha nem csúszik, ugye.

Ez már csak azért is érdekes információ, mert annak idején (mielőtt még csődbe ment a Team Bondi) Brendan arról beszélt, hogy a meglévő fejlesztéseknek köszönhetően már nem tartana hét évig egy L.A. Noire 2. Igazad volt, Brendan, most már elég lesz négy is.