• Több bennfentes szerint már készül a Titanfall 3
  • Amin jelenleg is teljes gőzerővel dolgoznak a Respawn emberei
  • A stúdió egyelőre nem kommentálta a pletykákat

A Titanfall 2 2016 egyik legjobb FPS-e volt, mely nagyszerű kampányával és pörgős multijával hamar belopta magát mind a játékosok, mind a kritikusok szívébe, azonban a pénztáraknál végül így is elbukott, jó eséllyel azért, mert a Battlefiled 1 és a Call of Duty: Infinite Warfare közé ékelte be az EA, ezekkel a címekkel pedig nem tudott versenyezni népszerűségben.

titanfall-3-pletyka-01.jpg

Ezek után annyira sajnos nem meglepő, hogy a Respawn a mai napig nem állt elő a Titanfall 3-mal, és a stúdió egyéb címeinek (Apex Legends, Star War Jedi: Fallen Order) sikerét elnézve sokan úgy vélték, ez a folytatás végül nem is fog elkészülni soha. Most azonban felcsillant a remény, hogy mégiscsak készül valami a Titanfall franchise háza táján: nemrég ugyanis két megbízhatónak tartott szivárogtató is elkezdett utalgatni rá, hogy a Titanfall 3 létezik, és jelenleg is gőzerővel dolgoznak rajta a stúdiónál.

Először a TheNeon_Beast néven futó szivárogtató jelezte Twitteren, hogy információi szerint a Titanfall 3 már nagyban készül, utána pedig a Biast12 nicknevű adatbányász is megerősítette ezt, mondván, az ő forrásai is erről számoltak be. Persze fontos leszögezni, hogy mindez csak pletyka, nem pedig hivatalos bejelentés, de a múltban már mindkét illető a fején találta a szöget nem egyszer az Apex Legends kapcsán, így előfordulhat, hogy ezúttal is tudják, miről beszélnek. Továbbá érdemes lehet azt is megjegyezni, a Respawnt vezető Vince Zampella szerint szívesen visszahoznák a Titanfall franchise-t, és az EA sem zárkózott el a dologtól, mondván, bármi megtörténhet, ha megtalálják rá a megfelelő alkalmat.