• Már Steamen is elérhető a Titanfall 2
  • A játékosok pedig úgy viszik, mint a cukrot
  • És a visszajelzéseik is túlnyomó részt pozitívak

A Titanfall 2 anno a megjelenésekor sajnos eléggé elkallódott a Battlefield 1 és a Call of Duty: Infinite Warfare között, és így hiába volt a kritikusok szerint 2016 egyik legjobb játéka, a pénztáraknál sajnos egyáltalán nem teljesített valami fényesen. A Respawn alkotása azonban azóta is újra és újra „feltámad”: tavaly például az Apex Legends debütálása után fedezték fel sokan a nagyszerű lövöldét, idén pedig a steames megjelenés dobott egy hatalmasat a népszerűségén.

A Titanfall 2 az előző héten került fel a Valve digitális áruházának a kínálatába, a játékosok pedig azonnal le is csaptak rá. A hivatalos statisztikák szerint jelent sorok írásakor is több ezren játszanak vele, ami annyira azért nem rossz teljesítmény egy négy éve, a radar alatt megjelent játéktól, ráadásul a rá érkező felhasználói értékelések 95%-a pozitív, maga a program pedig ott szerepel a Steam legkelendőbb címei között, jelenleg egyedül a Sea of Thieves tudta maga mögé utasítani.

Amennyiben pedig ti is szívesen kipróbálnátok a Respawn lövöldéjét, külön jó hír lehet, hogy jelenleg egy vaskosabb akciónak hála mindössze tíz euróért lehet a tiétek. Csapjatok hát le rá, ennyiért gyakorlatilag ajándék a Titanfall 2.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!