Az elmúlt egy évben igen komoly elvándorlási hullám indult be a Blizzardnál: több ismert vezető is távozott a cégtől, mint ahogy az Activision Blizzard egészen durva, 800 főt érintő leépítéséből is jócskán "kivették a részüket". Most pedig egy újabb távozóról vagyunk kénytelenek beszámolni: a díjnyertes animátor, David Gibson a Twitteren bejelentette, hogy elhagyja a Blizzardot.

Ez a hír önmagában még nem lenne nagy szám, a korábban az Overwatch-on dolgozó Gibson azonban hozzátette, hogy a játékosok sajnos nem fogják látni, hogy min dolgoztak az elmúlt két évben - a játékfejlesztés már csak ilyen. Ez arra enged következtetni, hogy a Blizzard lelőtt egy két éve futó projektet, ami könnyen lehet, hogy az animátor távozásával is összefügg.

lelott-a-blizzard-egy-ket-eve-futo-projektet.jpg

Hogy pontosan mi lehetett a titokzatos játék, azt nem tudni - korábban egy új Overwatch-ról (spinoff? folytatás?), illetve egy új FPS-ről is pletykáltak a cég kapcsán felbukkant álláshirdetések alapján, biztosat azonban nem tudni. Mindenesetre úgy tűnik, hogy az amúgy sem a szélvész gyorsaságáról híres Blizzard továbbra sem szívbajos, ha projektek lelövéséről van szó...