Lesznek alternatív BioShock: Infinite borítókIgen, most az a probléma, hogy a játékosok egy részének nem tetszik a BioShock: Infinite múlt héten leleplezett dobozképe. A gond az, hogy a borító nem tükrözi a játékot, annak varázslatos helyszínét és érdekes történetét; csak egy átlagos, semmitmondó alkotás, ami nem illik egy ilyen programhoz -- mondják a panaszkodók.

Habár ez nem egy különösebben fontos dolog, a témában rengeteg fórumtéma nyílt, sőt még a sajtó is beszállt, így kénytelen volt az Irrational Games megszólalni és tisztázni az ügyet. A stúdió vezetője, Ken Levine a Game Informer stábjának elárulta: azért olyan a borító, amilyen, mert ezzel könnyebben meg lehet ragadni azokat a potenciális vásárlókat, akik csak felületesen ismerik a játékot. A cél az, hogy a tájékozatlanok felfigyeljenek a dobozra, majd elolvassák, miről is szól a játék.

A megjelenés után egyébként egy egész szett alternatív borítót tölthetünk majd le a hivatalos oldalról. Ezek elkészítésében a közösség ügyesebb kezű tagjai is besegítenek majd, hogy biztosan mindenki elégedett legyen, mikor a polcra tekint.