Néhány héttel ezelőtt már értekeztünk veletek egy sort a játékok hosszúságáról, és akkor az a kép rajzolódott ki, hogy szívesebben töltitek az időtöket egy-egy hosszabb játék társaságában, mint több röviddel. De vajon mi a helyzet akkor, ha más oldalról közelítjük a témát?

Természetesen a single player játékok között is akad tonnaszám olyan, amely hosszabb szórakozást nyújt. A multiplayer címeknek ugyanakkor megvan az a sajátosságra, hogy akár évekre is képes behúzni az embert megfelelő tartalom, támogatás, na meg persze játékélmény esetén.

Hozzátok melyik oldal áll közelebb? A single player játékok, melyeket egyedül, zavartalan tempóban és megkötések nélkül élhettek át? Vagy a multiplayer címek, melyeket a barátokkal közösen élvezhettek akár hosszú éveken keresztül is, folyamatosan megújuló tartalommal és metával? Megfér egyáltalán a kettő egymás mellett hosszú távon?

Osszátok meg velünk véleményeteket kommentben vagy a levrov@pcguru.hu címen - a legjobb, legérdekesebb írásokat visszaolvashatjátok majd a PC Guru októberi számában!

levrov-single-multi.jpg