Igen, hiszen az értékelések egyöntetűen pozitívak, az egyik legnagyobb kritika gyűjtő oldalon 22 pozitív véleményre mindösszesen egy kevésbé pozitív jutott, szóval a Dontnod ismét megtette azt, amit a 2015-ös évad esetében. A stúdiónál gőzerővel dolgoznak azon, hogy a második epizód megjelenjen, ennek aktuális állapotát írták meg egy posztban:

Két héttel ezelőtt játéktesztet szerveztünk az Episode 2 pre-alfa változatára, amire egyik külsős partnerünk keresett játékosokat, akik ilyen eseményeken részt szoktak venni. Még egy ilyen, be nem fejezett buildnél is - amelyet számos bogár fertőz, és amit ki kell irtani és alapvető dolgok hiányoznak belőle -, létfontosságú a próba, ez pedig mérhetetlen segítséget ad nekünk. Ezeken a mi saját embereink is részt vesznek, így figyelhetik a résztvevők reakcióit. Segítenek abban, hogy megértsük, a játékosok hol ütköztek nehézségekbe, mi az amit nem értettek, mit élveztek és mit nem, és sok olyan dologról is beszámolnak, amit kijavíthatunk. Mindig nagyon hálásak vagyunk a tesztereknek, akiknek a lelkesedése nagyon nagy morális támogatást ad nekünk.

A Life is Strange 2 Episode 2 pontos megjelenési dátumát egyelőre nem közölte a Dontnod, de az első évadban két-három havonta jöttek ki az újabb felvonások, így a legkorábbi premier december elején lehet. Ti milyen benyomást szereztetek az első epizód végigjátszása után?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!