• A Life is Strange: Before the Storm augusztus 31-én jelenik meg
  • Ashly Burch ezúttal csak konzultánsként vesz részt a munkálatokban
  • Chloe új hangja Rhianna DeVries lesz

Ahogy az az E3-as bejelentésből kiderült, a Deck Nine Games által fejlesztett Life is Strange: Before the Stormban bár Chloe Price és legjobb barátja, Rachel Amber is visszatér, előbbi nem az előző szériában megszokott hangján szólal meg. Bizony, Ashly Burch „otthagyta” Chloe-t, inkább csatlakozott az írókhoz konzultánsként, így a szerepet Rhianna DeVries kapta meg.

Ez sokakat kicsit aggasztott is, hiszen egy ilyen, karakterekre összpontosító videojátéknál a hang nagyon sokat számít. Nos, a legújabb fejlesztői videó pont arra tesz kísérletet, hogy meggyőzzön minket: ettől a változástól nem kell félni. És így elsőre tényleg nem, Burch és DeVries hangja között nincs túl nagy eltérés, és a színésznő is igyekszik minden tehetségét beleadni a karakterbe.

A Life is Strange: Before the Storm megjelenésére már nem kell olyan nagyon sokat várni, hiszen augusztus 31-én érkezik az Awake című első epizód. És ne feledjétek, ha a Deluxe Editiont vásároljátok meg, akkor a Farewell című negyedik részben még Maxine „Max” Caulfielddel is találkozhattok.