• A CI Games kirúgta a Lords of the Fallen 2 fejlesztőit
  • A hivatalos indoklás szerint azért, mert nem volt elég minőségi a munkájuk
  • A Defiant Studios ezt természetesen tagadja
  • A CI Games házon belül folytatja a játék fejlesztését

Körülbelül egy éve történt, hogy a CI Games csapata átadta a Lords of the Fallen 2 fejlesztését a New Yorkban székelő Defiant Studios csapatának, azonban nagyon úgy tűnik, hogy az együttműködésnek máris vége. A CI Games ugyanis nemrég egy lengyel nyelvű sajtóközleményben jelezte, hogy megszakítja a kapcsolatot a Defiance csapatával, és inkább házon belül fejezi be a játék fejlesztését.

A lengyelek azzal indokolták a döntésüket, hogy a New York-i stúdió nem végzett elég minőségi munkát kulcsfontosságú szakaszoknál, annak ellenére sem, hogy ők háromszor is felszólították őket erre. A Defiant Studios természetesen tagadja ezeket a vádakat, az igazgatójuk szerint egyszerűen nem igaz, hogy rossz munkát végeztek volna, valamint aztis kiemelte, hogy a projekten olyan emberek dolgoztak, akik részt vettek például a Far Cry 5, a Just Cause 3 vagy a Call of Duty: Advanced Warfare fejlesztésében is.

Hogy mindez mennyire veti vissza a Lords of the Fallen 2 megjelenését, azt nem tudni, de mi azért reméljük, hogy nem kell már sokat várni a folytatásra.

lords-of-the-fallen-2.jpg