• A CI Games visszavesz a kiadásaiból
  • Ez elbocsájtásokkal és jövőbeni projektjeinek lefaragásával jár

Tegnap számoltunk be arról, hogy a CI Games kénytelen volt megválni vezérigazgatójától, Tomasz Goptól, aki nem csak az első részen, hanem a még 2014-ben bejelentett folytatáson is dolgozott. A tervek szerint a játék mindenben jobb és több lett volna elődjénél, de a Eurogamernek adott interjú alapján ebben már nem vagyunk olyan biztosak.

“Közel két évet dolgoztam a folytatáson és ezalatt az idő alatt nem lépett túl a koncepció szintjén. Olyasmin dolgoztam, amiben száz százalékig benne voltam, de nem haladtunk vele egy tapodtat sem” - mondta el Gop, majd hozzátette - “Akkortájt a Sniper: Ghost Warrior 3 volt a legfontosabb a CI-nak, a következő nagy dobás. Ez lehetett az oka, hogy a Lords of the Fallen 2 fejlesztése nem haladt. Ahogy az köztudomású, a Sniper: Ghost Warrior 3 nem a tervek szerint alakult, az eladások tekintetében különösképp.”

Ahogy azt a stúdió korábban már megerősítette, nem követik el kétszer ugyanazt a hibát, mostantól a termékeik minőségére figyelnek, és azokon a határokon belül maradnak, amit reálisan elérhetőnek látnak. Kíváncsian várjuk, mi lesz az eredménye.

lords-of-the-fallen-2.jpg