• Jövő héten jelenik meg a Lust for Darkness
  • Ez egy erotikus tartalommal bíró horror játék
  • Egy viktoriánus korabeli kastélyban és egy másik dimenzióban játszódik

Úgy tűnik, közeledik a szexuális tartalmú horror játékok időszaka, aminek előfutára volt a csúfosan startolt, de egy második kiadással szépíteni próbáló Agony, és talán előfutár lesz a Lust for Darkness is. Ám míg a pokolba vezető játék inkább a groteszk brutalitásról szólt, addig a Movie Games: Lunarium játéka inkább a pszichológiai horror irányába mozdul el.

A történet főszereplője Jonathan Moon, aki levelet kap egy éve eltűnt nejétől. Az abban foglaltak szerint elmegy egy viktoriánus korabeli kastélyba, ahol okkult ceremóniát tartanak. Meg is nyílik a portál egy miénkre nagyon hasonló, de perverz világra, Lusst'ghaa-ra, ahol a lakók szó szerint non-stop működő szex géppé alakították magukat. Hősünknek itt kell túlélnie, miközben igyekszik kitalálni, mi történt feleségével.

A játékot a fejlesztők bevallása szerint Zdzisław Beksiński és Lovercraft művei ihlették, amihez jól illik az okkultizmus és a BDSM témája, ami erőteljesen jelen lesz a Lust for Darknessben. A játék folyamán mind Lusst’ghaa-t, mind a kastélyt felfedezhetjük titkok és melléktörténetek után. A zenét pedig Draco Nared jegyzi.

Érdemes még tudni, hogy a Lust for Darkness egyrészt maga mögött tudhat már egy sikeres Kickstarter-kampányt, másrészt egyike az utolsó játékoknak, ami a Steam Greenlight program keretében futott. Mi pedig június 12-én vehetjük birtokba első körben PC-re, de tervezik a konzolos változat kiadását is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!