• Jön a második Top of The World vs. Best of Hungary verseny
  • 4 magyar és 10 külföldi pilóta fog összecsapni

Múlt pénteken rendezték az első Top of The World vs. Best of Hungary versenyt, melynek keretein belül hazánk és a világ legjobb Gran Turismo Sport-pilótái gördültek ki a virtuális aszfaltra, hogy csináljanak nekünk egy kis show-t. Ha pedig tetszett a kezdeményezés, akkor jó hírrel tudunk szolgálni, a Race Online Hungary ugyanis ma este már el is hozza nekünk a folytatást.

top-of-the-world-vs-best-of-hungary-2.jpg

Ezúttal négy magyar indulónak szurkolhatunk majd, méghozzá Báder Benjaminnak, Blazsán Patriknak, Mihalidesz Máténak és Szarka Zsoltnak, akik mind jól ismert nevek a hazai Gran Turismo-közösségen belül, a külföldi kihívók között pedig igazi sztárok is lesznek. A 20 éves Cody Nikola Latkovski online, illetve az FIA Gran Turismo Világbajnokságának élő eseményein elért eredményeivel szerzett magának hírnevet, amikor egymást követő két fordulóban is meg tudta nyerni csapatával a gyártói szériát (Manufacturer Series) a Mercedesszel, és az elmúlt évben szinte mind a hat állomáson dobogóra tudott állni a Nations Cupban is. Míg a 2018-as monacói FIA Gran Turismo Világbajnokságot megnyerő Igor Fraga már valós FIA versenylicenccel versenyez. 2019-ben 3. helyen végzett a Regionális Formula Európa bajnokságon (Formula Regional European Championship), illetve 2020-ban megnyerte a Toyota Racing Series új-zélandi bajnokságát. Ebben az évben az FIA Formula 3 Bajnokságában versenyez, és immáron a Red Bull Junior Csapat tagja.

Ezúttal is két futamot láthatunk majd: az elsőt (Sardegna) Gr. 3 autókkal, a másodikat (Barcelona) pedig Dallara SF19 Formula-autókkal vívják majd. Az élő stream 19:45-kor indul a Race Online Hungary YouTube-csatornáján, de a PC Guru Facebook-oldalán is élőben követhetitek majd az eseményeket. Addig is íme egy kis kedvcsináló a múlt heti versenyek legszebb jeleneteivel.