Csodálatos időszak kezdődik minden európai VALORANT rajongó számára. 2021 vége érzelmekkel teli volt, amit az Acend Team világbajnoki címe koronázott meg. Most pedig itt az ideje, hogy a VALORANT megnyissa kapuit a játékosok új hulláma előtt, itt az ideje a VALORANT East: Unitednek!

A profizmus a kisujjadban van

A Riot Games lövöldéjének versenyrendszerében mindent aprólékosan megterveztek. A VALORANT East: United a rivalizálás első lépcsőfoka mindazok számára, akik játékosként keresik a lehetőséget az e-sportok világában.

Játékos nagy J-vel

Több ezer játékossal együtt indulsz útnak! Mindegyiküknek ugyanaz a vágya; eredményesebben játszani, sikeresnek lenni és egyre feljebb mászni a ranglétrán. Ezt az utat bejárhatod egyedül, vagy a barátaiddal is egy csapat HUB-ban harcolva. A hétközbeni sikerekkel eljuthatsz a hétvégi döntőbe, ahol az elért helyezésért pontok járnak. Az így kialakuló rangsor a kulcs a havi és meghívásos döntőkhöz, ahonnan már egyenes út vezet a profi státuszhoz. A legjobb csapat a szezon döntőből közvetlenül továbbjut a VRL East: Surge-be, míg a többi dobogós csapat a promóciós tornán próbálhat meg elcsípni egy helyet. A nyeremény alap nem kevesebb mint 43 ezer dollár.

valoeast2.jpg

Az irány a fejlődés

A VALORANT East: United az első eleme a VALORANT európai e-sport piramisának 2022-ben. A HUB-ok 20 ország több ezer játékosának lesznek otthonai, ezek pedig 4 versenycsoportban összpontosulnak. A projekt fő célja, hogy fejlődésre alkalmas közeget teremtsen a szcéna jövőbeli sztárjai számára.

A Lengyel E-sportliga (Polish Esports League) az exkluzív szervezője a VALORANT East: Unitednek minden érintett országban, az első versenycsoport megnyitója pedig január 31-én lesz. Mind a Solo, mind a csapatos versenyre jelentkezhetsz az országod csoportjának megfelelően. Magyarország az Omega Sectorhoz tartozik Csehországgal, Szlovákiával és Romániával egyetemben.

Nevezz a versenyre még ma, írd meg a saját e-sport történetedet!

Omega Sector - Teams (HU/CZ/SK/RO) - https://www.faceit.com/pl/inv/7hEz8pP

Omega Sector - SOLO (HU/CZ/SK/RO) - https://www.faceit.com/pl/inv/Qdyz85u